Om oss

Tropical Beach Resort – av GlenAsia

Tropical Beach Resort är utvecklat av GlenAsia, ett skandinavisk/thailändskt företag som skapar vackert belägna och exklusiva bostäder på de mest prestigefyllda platserna på Thailands östkust.

Vi både bygger husen och förvaltar dem. På så vis vet vi att byggkvaliteten håller hög standard. Vi använder oss av såväl svenska som thailändska arkitekter och byggare. Då får vi det bästa av två världar – skandinavisk funktion och standard i harmonisk balans med thailändskt klimat.

För oss räcker det inte bara med att du bor bra. Du ska också ha möjlighet att må bra. Därför erbjuder vi dig en anläggning med enastående service och en mängd olika möjligheter. Kort sagt: allt du behöver för ett tryggt och skönt boende i Thailand. Välkommen till din plats i solen, välkommen till oss på Tropical Beach Resort.

Medlem i AIPP

GlenAsia är en certifierad medlem i Association of International Property Professionals (AIPP).

Som medlem har vi granskats och godkänts och vi har förbundit oss till organisationens regler och bestämmelser. För att verifiera vårt medlemskap, läs Code of Conduct, eller ta reda på mer om AIPP.