Våra bostäder

Vårt urval av exklusiva bostäder

Tänk dig ditt nya hem precis intill en kritvit strand och bland lummig och exotisk växtlighet. Beläget på en av de mest pittoreska platserna i hela Thailand. En modern arkitektur som innefattar alla de bekvämligheter du endast kan uppleva på ett femstjärnigt hotell.

Hos oss hittar du ett urval av exklusiva villor, påkostade bostadsrätter och fantastiska lägenheter med öppen planlösning, stora privata terrasser och balkonger som ger dig en magnifik utsikt mot havet och tropiska öar. Välkommen till Tropical Beach Resort – ditt andra hem.

Beach and Pool Townhouses (A- och B-hus)

I våra strand- och poolvillor bor du fritt och rymligt på dina egna villkor. Modernt och exklusivt med direkt läge intill stranden eller infinitypoolen.

Bostäderna är smakfullt inredda med högkvalitativa moderna material, fullt utrustat kök med vitvaror från Electrolux, badrumsporslin från American Standard och polerade bänkskivor i granit – både i kök och badrum.

Planlösningen erbjuder stora öppna ytor på 156 m2 fördelade i två våningsplan. Husen har tre sovrum där samtliga har ett eget badrum.

Högst upp i huset finns en magnifik takterrass med dusch och jacuzzi där du har en storslagen panoramautsikt över både havet och området.

Se fler bilder

Garden Condominiums (C-hus)

Mycket smakfulla och välplanerade lägenheter, antingen med trädgård eller med takterrass.

Interiört erbjuds rejäla sällskapsytor, ett exklusivt fullutrustat kök från Electrolux, bänkar i kök och badrum är av polerad granit. Skåp och garderober i kök och badrum kommer ifrån tyska Schatt Décor och håller mycket hög kvalitet.

Ytan varierar från 53 till 113.5 m2 och du kan välja mellan ett eller två sovrum. Här har varje kvadratmeter noggrant planerats vilket skapar en känsla av rymd och atmosfär åt hela lägenheten.Välj att ligga i solstolar på takterrassen eller på gräsmattan med skuggande träd som ligger i anslutning till poolområdet.

Se fler bilder

Villas (G-hus)

Våra mest påkostade och rymligaste villor erbjuder stora ytor med många rum som kommer väl tillpass när gäster är på besök. Öppen planlösning i vardagsrum, matsal och kök med skjutdörrar som leder direkt till din privata pool i husets trädgård.

Från den 70m2 stora takterrasser på tredje våningen har du utsikt över området och havet. Här finns också en stor jacuzzi som svalkar skönt under de varma tropiska kvällarna.

Med ett modernt och fullt utrustat kök med vitvaror från Electrolux, kök och badrumsbänkar i polerad granit, badrumsporslin från American Standard och stora rymliga garderober i samtliga sovrum får du magnifikt boende med högsta standard.

Se fler bilder

Garden Townhouses (H-hus)

Centralt belägna radhus med närhet till den tropiska trädgården och med utsikt över vår infinity pool samt det turkosa havet. Den 117.5m2 luftiga planlösningen fördelas i två våningar med två lyxiga sovrum, båda med garderober, eget badrum och balkonger. Från matsal och kök kommer du direkt ut till din privata trädgård och från den tredje våningen ger takterrassen en fantastisk vy över området, poolerna och havet.

Bostäderna är smakfullt inredda med högkvalitativa moderna material, inklusive fullt utrustat kök med vitvaror från Electrolux, badrumsporslin från American Standard och polerade bänkskivor i granit – både i kök och badrum.

Se fler bilder

Pool Condominiums (J, K och L-hus)

Exklusiva lägenheter för alla smaker och behov med genomtänkt planlösning och väl tilltagna rum och med en standard som motsvarar alla de förväntningar man har som svensk på ett kvalitativt boende.

Välj mellan ett till tre sovrum, allt planerat och dimensionerat för att du ska få ut det mesta utav ditt boende.

Här finns rymliga terrasser eller balkonger, varifrån du har en fantastisk utsikt över området, poolerna och havet.

Samtliga bostäder är smakfullt inredda med högkvalitativa moderna material, inklusive fullt utrustat kök med vitvaror från Electrolux, badrumsporslin från American Standard och polerade bänkskivor i granit – både i kök och badrum.

Se fler bilder