Varför välja oss?

Ett optimalt läge

Tropical Beach Resort ligger på Thailands sydostkust, eller som det också kallas – Eastern Seaboard. Området har på senare år vuxit fram som ett av landets mest populära resmål. Här finns ett generöst utbud av såväl natursköna områden, förstklassiga golfbanor som storstäder med kultur och shopping av internationell prägel.

Med endast två timmar med bil från Bangkoks internationella flygplats tar du dig snabbt hit. Den utbyggda infrastrukturen gör det också möjligt för snabba förflyttningar inom närområdet.

Bostäder av högsta kvalitet

Genom att samarbeta med framstående arkitekter, byggare och inredare förenar vi det bästa av skandinavisk kvalitet och funktion med Thailands tropiska klimat. Våra hus är byggda enligt gällande byggnormer där varje detalj är vald med omsorg.

Interiört erbjuder alla våra bostäder allt för en modern livsstil. Med välplanerade ytor och öppen planlösning i vardagsrum drar vi nytta av den fantastiska utsikten som området erbjuder.

Våra bostäder har bland annat:

  • Fullt utrustat kök med vitvaror från Electrolux
  • Badrumsporslin från American Standard
  • Polerade bänkskivor i granit i kök och badrum
  • Högkvalitativa dörrar och fönster med myggnät
  • Internetuppkoppling i alla enheter

En mängd olika faciliteter och tjänster

På Tropical Beach Resort finns alla bekvämligheter och tjänster som du förväntar dig av en fem-stjärnig resort. Stora svalkande pooler, exklusivt spa och fitness center, tennisbanor, en förstklassig reception och mycket mera.