Visningsresor

Följ med oss till Tropical Beach Resort

Se mer av vårt fantastiska läge och planeringen av Tropical Beach Resort. Vi har visningsresor både för dig som redan finns i Thailand och för dig som reser från Sverige. Fyll i namn och epost längst ner på sidan så kontaktar vi dig med mer information.

Koh Samet

En eller fyra dagar

Om du redan är i Thailand är vår kostnadsfria endagstur perfekt. Vi hämtar dig på ditt hotell, antingen i Bangkok eller i närområdet av Rayong. Därefter tar vi med dig till Tropical Beach Resort där du får en rundvandring i området och kan besöka våra visningsfastigheter. Vi står för lunch och förfriskningar och ser till att du kommer tillbaka till ditt hotell under kvällen.

Fyradagars visningsresa

Om du reser från Sveriges är vår fyra-dagars tur perfekt. Då får du både möjlighet att se Tropical Beach Resort samtidigt som du har gott om tid för avkoppling och att njuta av Thailand. Om du vill förlänga din vistelse ytterligare hjälper vi gärna till med det.

På ankomstdagen hämtar vi dig på Bangkoks Suvarnabhum internationella flygplats med en privat bil och tar dig vidare till Novotel Rayong Rim Pae Resort som är en fyrstjärnig anläggning nära Tropical Beach Resort. Med en privat strand, pool och exotiska trädgårdar är detta den perfekta platsen för att utforska det lokala området. Du kan också uppgradera ditt boende med att istället välja att bo på en av orterna på den magiska ön Koh Samet.

Dag två besöker vi Tropical Beach Resort i Rayong. När vi kommer fram väntar förfriskningar följt av en rundvandring där vi tittar närmare på området och våra olika enheter.

Följande dag är du ledig och kan koppla av och njuta av Thailand. Vill du istället titta mer på Tropical Beach Resort finns vi på plats och hjälper gärna till.

Den sista dagen reser vi tillbaka till Bangkok för en fri eftermiddag i huvudstaden. På kvällen kör vi dig tillbaka till flygplatsen för din hemresa.

Vår fyra-dagars visningsresa kostar endast 175 €. Priset är baserat på 2 vuxna och inkluderar hämtning på flygplatsen, transport till våra orter och återresa till flygplatsen i slutet av din vistelse.

I händelse av fastighetsköp återbetalar vi kostnaden för visningsresan samt ersätter dig för delar av din flygkostnad (max två biljetter á 1000 €).

Kontakta oss för mer information

[contact-form-7 id=”1931″ title=”Visningsresa”]